PERNIAGAAN MAKANAN YANG HALAL

Apakaj Pakej Easy Kiosk Pau RizQi?
Ia adalah pakej perniagaan yang mengandungi kiosk, peralatan dan stok kuih Pau yang ditawarkan kepada sesiapa yang ingin berniaga Pau dan DimSum secara panas.

Siapa yang boleh mengambil Pakej Easy Kiosk Pau RizQi?
Siapa-siapa sahaja yang hendak berniaga.

Berapakah Harga Pakej Easy Kiosk Pau RizQi?
Harga asas ialah RM 1710 dengan kelengkapan serta stok pau
Boleh dikurang atau ditambah mengikut keperluan para peniaga.

Dimana hendak Berniaga?
Di mana-mana sahaja mengikut kesesuaian lokasi seperti di depan rumah, di tepi-tepi jalan, di pasar-pasar malam/tani/lambak, ditapak-tapak perniagaan dan sebagainya. Sebagai tambahan produk kepada perniagaan yang sedia ada pun boleh.

Bagaimana dengan lesen tapak?
Bagi kawasan yang perlukan lesen, pengambilan lesen adalah di bawah tanggungjawab para peniaga.

Boleh untung ke?
Berdasarkan pengalaman kami, purata jualan adalah sekitar 80-250 biji pau sehari (RM 150-400 Untung Kasar). Ini adalah perkara subjektif kerana ia bergantung kepada kesesuaian lokasi yang dipilih, jangkamasa waktu perniagaan, khidmat pelanggan yang cemerlang, permintaan dari pelanggan serta beberapa faktor lain. Sekarang sudah ada DimSUM untuk menjana lebih pendapatan.

Saya baru hendak berniaga, boleh ke?
Boleh, latihan pengendalian perniagaan Easy Kiosk Pau Rizqi akan diberikan oleh Comel Food Sdn Bhd.

Berapa lama saya boleh dapatkan Pakej ini?
Setelah bayaran dibuat; kiosk, peralatan dan stok pau akan dihantar kepada peniaga dalam masa 3-4 minggu. Jika penghantaran lebih awal atau ada sebarang kelewatan, pihak Comel Food akan maklumkan kepada peniaga yang berkenaan.

Apa Kelebihan Easy Kiosk Pau RizQi?
Murah, mudah dikendalikan, boleh dipindah mengikut kesesuaian, pasaran Kuih Pau & DimSum yang luas sedia ada, Sokongan dari Comel Food seperti bekalan stok yang berterusan, promosi di media sosial serta penambahbaikan produk dari masa ke semasa.

Kenapa Pau RizQi?
Halal, Lazat, Pelbagai Inti, Buatan Bumiputera, Mengikut Kehendak Pasaran Seperti Pau Chicken Mushroom (Cendawan), DimSum Halal dan sebagainya. Dimakan oleh semua Bangsa di mana-mana dan pada bila-bila masa Love & Like It. Nikmati Tanpa Ragu.

Bagaimana saya hendak mengambil Pakej Easy Kiosk Pau RizQi?
Boleh terus berhubung dengan pegawai Comel Food Sdn Bhd di talian
013-6099868 @ 01115647336